אודות האתר

אתר הממשל התאגידי של אוניברסיטת תל-אביב הוקם על ידי מרכז בתיה ויששכר פישר לממשל תאגידי ולרגולציה של שוק ההון בפקולטה למשפטים על שם בוכמן באוניברסיטת תל-אביב.

האתר משמש במה להצגת דעות בתחומי הממשל התאגידי והרגולציה של שוק ההון. הדעות המובעות בו משקפות את עמדת כותביהן בלבד. מטרת מרכז פישר והפקולטה למשפטים היא לאפשר את הבעת הדעות בלי לנקוט עמדה לגביהן.

ציבור העוסקים בתחום מוזמן לשלוח רשימות בקובץ מעבד התמלילים Microsoft Word לפרסום בבלוג אל corpgov@post.tau.ac.il. הרשימות צריכות להיות בנות 300 עד 1,500 תווים, קריאות ורהוטות. הן יכולות להפנות למסמך מפורט יותר (אך לא ארוך מדי בשל מגבלות נפח האחסון), שאליו הבלוג יפנה בקישור. במקרה של הפניה כאמור, יש לשלוח לבלוג את המסמך או את הקישור לו ביחד עם הרשימה.

ניתן להגיב על רשימה שפורסמה באתר באמצעות מילוי כל השדות תחת הכותרת "כתיבת תגובה" בסוף הרשימה. קוראים יכולים גם לקבל עדכונים שוטפים על רשימות חדשות באמצעות הצטרפות לרשימת התפוצה בעמודה השמאלית בעמוד הראשי של האתר. בכל עת ניתן להפסיק לקבל עדכונים על ידי הסרה מרשימת התפוצה.