כנס אוניברסיטת תל אביב ואוניברסיטת ניו יורק על ממשל תאגידי

ביום שלישי, 8 בינואר 2019, יתקיים בפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב כנס משותף עם בית הספר למשפטים של אוניברסיטת ניו יורק על ניגודים בין משקיעים וממשל תאגידי. הכנס נערך בחסות מרכז צגלה למחקר בינתחומי במשפט ומרכז פישר לממשל תאגידי ורגולציה של שוק ההון באוניברסיטת תל אביב ו-Institute for Corporate Governance and Finance באוניברסיטת ניו יורק. ההתכנסות תהיה בשעה 8:30 באולם קגן (100). ההרצאות יחלו בשעה 9:00 ויסתיימו בשעה 13:00. הכנס יתקיים בשפה האנגלית. תכנית הכנס נמצאת כאן.

בין הדוברים השופט טראביס לסטר מבית המשפט של צ'נסרי בדלוור והשופטת רות רונן מהמחלקה הכלכלית של בית המשפט המחוזי בתל אביב, מרצים מאוניברסיטת ניו יורק ומאוניברסיטת תל אביב ועורכי דין ממשרדים, מחברות בורסאיות, מרשות ניירות ערך וממשרד המשפטים.

ההשתפות בכנס ללא תשלום, אך מספר המקומות מוגבל. לאישור השתתפות יש לכתוב בדואר אלקטרוני לכתובת Fischer07@tauex.tau.ac.il.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים